Vernieuwd directieteam aan het stuur recruitmentlabels

Maurits Visser en Johan Vermeulen sturen voortaan samen de recruitmentlabels van Florys Groep aan. Beiden zijn sinds kort als directie verantwoordelijk voor Intro Personeel, Intro EU Staffing en Brys. “Wij kijken er naar uit om samen te werken aan de ontwikkeling van deze labels.”

Johan Vermeulen is onlangs toegetreden tot het directieteam. Maurits Visser was al langere tijd directielid. De dagelijkse leiding van Intro Personeel, Intro EU Staffing en Brys, recruitmentlabels die onderdeel zijn van de Florys Groep, ligt nu in handen van Johan en Maurits samen.  Als directieteam zijn de twee verantwoordelijk voor de genoemde labels. Samen met de managers van de verschillende vestigingen geven zij invulling aan de plannen.

Beide directieleden kijken uit naar de uitdagingen die voor hen liggen. “Afgelopen jaren hebben we al met veel plezier met elkaar opgetrokken. We zien ook voor de toekomst uit naar een mooie samenwerking. Die wordt nu nog intensiever. Wij willen de komende jaren mooie stappen zetten en de bedrijven doorontwikkelen. Daarbij vinden we het belangrijk om onze organisatiecultuur te behouden. Er liggen uitdagingen in het verschiet zoals het werven van personeel in een krappe arbeidsmarkt en de verregaande technologische ontwikkelingen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met een nieuwe werkplek.”

Net als Maurits is Johan al meer dan een decennium aan de Florys Groep verbonden. Beiden hebben veel ervaring in de recruitentwereld en hebben ruime kennis van de arbeidsmarkt. Zo werkten ze allebei als recruitment consultant en vestigingsmanager bij Intro Personeel. Johan was bovendien tot voor kort werkzaam als HR-manager bij Florys Groep. “Na ruim tien jaar in de recruitmentbranche zijn wij hier nog lang niet uitgekeken. Het geeft ons veel energie om dit met een mooi team te kunnen doen. Ieder jaar helpen we meer dan 1000 mensen om hun volgende stap te zetten in hun loopbaan.”

Tot bloei komen bij onze bedrijven?