Bedrijven

Florys Groep beheert een breed portfolio van bedrijven die ondernemen vanuit dezelfde identiteit: gericht zijn op de bloei van mensen en bedrijven. Onze bedrijven opereren op de terreinen Recruitment, HR, Verzuimbegeleiding, Jobcoaching en Administratie. Bekijk hieronder welke bedrijven wij beheren en waar zij zich voor inzetten.

 

Florys Groep is erg aan te bevelen voor een stage. Ik heb hier op de marketingafdeling mijn afstudeerstage gedaan. Ik kreeg goede begeleiding en werd erg betrokken in het team. Na mijn afstudeerstage ben ik gelijk in dienst gegaan bij Florys Groep.

Tom van Reeuwijk

Ik ben blij en dankbaar dat ik mag werken voor deze mooie organisatie. Ik werk zelf vanuit Roemenië, maar wordt nauw betrokken binnen de organisatie.

Zsofia | Recruitment Consultant

Ik werk al meer dan 10 jaar met veel plezier bij Florys Groep. Je krijgt hier echt de kans om je talenten te ontwikkelen. Daarnaast is er oog voor de mens achter de werknemer. Als het aan mij ligt blijf ik hier tot aan mijn pensioen werken.

Maarten Monster | Marketing Manager

“Ik ben het nog lang niet zat. Er is regelmatig reuring, omdat het bedrijf continue in beweging is. Hier bij Florys wordt naar mensen gekeken en daar word ik gelukkig van. Erg gezellig en dat ‘menselijke’ past bij mij.”

Adriaan Scheper | Teamcoördinator Backoffice

Tot bloei komen bij onze bedrijven?