Over Intro Personeel

Wat leuk dat je op deze pagina bent! En vast niet zomaar. Waarschijnlijk heb je een vacature en ben je op zoek naar nieuw talent. De juiste medewerker met wie jouw bedrijf of afdeling verder kan groeien en bloeien. Dan ben je bij Intro aan het juiste adres. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, denken wij snel met een verrassende oplossing te kunnen komen. Hieronder kun je rustig lezen wat voor diensten wij bieden.

Werving & Selectie

Een werknemer op je afdeling is vertrokken en je vindt het lastig om een nieuwe collega te vinden. De reacties op de vacature vallen tegen of je hebt simpelweg geen tijd om zo’n tijdrovend wervingsproces zelf uit te voeren. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen! We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken. Maken we de juiste match? Dan kun je deze persoon direct in dienst nemen.

Uitzenden & Detacheren

Intro Personeel biedt talent op een flexibele basis. Denk hierbij aan monteurs, timmermannen, groenvoorzieners, hoveniers, logistiek medewerkers, productie medewerkers en meer! Flexibiliteit staat bij ons niet gelijk aan het leveren van ‘dagjesmensen’. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, steken wij altijd in op een duurzaam traject. Intro Personeel treedt op als juridisch werkgever en draagt daardoor de contractuele risico’s. Ondertussen kun jij als ondernemer ervaren of de werknemer de juiste kennis en ervaring heeft. Of hij of zij echt bij jouw bedrijf past. Ondertussen zorgen wij goed voor deze werknemer. Wij bieden hem of haar een opleiding, cursus en geven persoonlijke aandacht. Zo slijpen wij de werknemer steeds een beetje bij. Het is namelijk onze ambitie dat zowel jouw organisatie als onze werknemer tot bloei komt. Dan is onze missie écht geslaagd!

EU Staffing

Om het juiste talent te vinden, kijken wij soms ook over landsgrenzen heen. Voor bepaalde functies vinden wij de beste match in een ander land. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de persoon, de skills en de ervaring. Vakmensen met beheersing van het Engels of het Duits. Wij hebben inmiddels veel expertise op het gebied van deze trajecten en ontzorgen jou volledig. Wij regelen niet alleen de match, contracten en verloning, maar ook de huisvesting. Een ander voordeel: wij spreken letterlijk de taal! Verrassend hè!