HR, Recruitment en Finance

Florys Groep is partner voor mkb-ers, flexondernemers en stichtingen. We doen dat op de terreinen Recruitment, HR, Verzuimbegeleiding, Jobcoaching, Salarisadministratie en Financiële administratie. Deze diensten bieden we aan vanuit zeven bedrijfsonderdelen die onderdeel zijn van Florys Groep. Scroll naar beneden om te ontdekken waar we ons bed voor uitkomen en welke diensten we bieden.

Visie

We zien een wereld die steeds complexer, sneller en onpersoonlijker wordt. Voor ondernemers wordt het steeds uitdagender om hun bedrijf – en de mensen die daarin werken – te laten floreren. Met de bedrijfsonderdelen in de Florys Groep willen wij ons inzetten om daarin de helpende hand te zijn. Zodat mensen en organisaties weer gaan bloeien en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Missie

Wij zijn er voor onze klanten om ze te helpen groeien en ontwikkelen. Specifiek op de terreinen Finance, HR en Recruitment.

Onze diensten

Met welke uitdaging heb jij te maken? Florys Groep is je graag van dienst. Ontdek op welke terreinen wij jou kunnen helpen!

8 bedrijfsonderdelen

Florys Groep bestaat uit 8 verschillende bedrijfsonderdelen met expertises in HR, Recruitment en Finance. Benieuwd wat onze bedrijfsonderdelen Florys, Intro, Brys, Bytes, Prevenzo, Intro EU Staffing, Irys en JobUp precies doen? Klik op het logo en maak kennis.

Reviews

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de ervaringen van mensen uit ons netwerk!