Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Groep

 • Onderdeel

  Staff

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Alblasserdam

 • Gepubliceerd op

Opbouwen van online recruitment campagnes, innoveren, marketing automation, SEO & SEA, CRO: termen waar jij super enthousiast van wordt! Ben jij een leergierige online marketeer die opzoek is naar een veelzijdige functie bij een gezellige en ambiteuze organisatie? Dan zit je bij Florys Groep helemaal op je plek. Je wordt onderdeel van een gezellig marketingteam en krijgt de vrijheid om met de modernste tools, kanalen en campagnevormen aan de slag te gaan. Je geniet van concrete resultaten: dankzij jou weten steeds meer werkzoekenden onze recruitmentlabels IntroBrys en Irys online te vinden. 

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag voor verschillende labels binnen de Florys Groep en dit is wat jij gaat doen:

 • Je krijgt een kick van het vergroten van de vindbaarheid van onze websites (SEO en SEA) en het vinden, bereiken en verleiden van de juiste doelgroepen. 
 • Voor onze drie recruitmentbedrijven bouw jij onze online campagnes. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject waaronder doelgroeponderzoek, kanaalmix, content en budget. Je haalt werkelijk álles uit de kast om de juiste mensen te bereiken en krijgt hierin veel vrijheid.
 • Je gebruikt onze automatiseringstools om de opvolging van leads zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Je bent in staat te analyseren wat de resultaten zijn van jouw campagnes en gebruikt deze data om de volgende keer de route om ons te kunnen vinden verder te verbeteren. 

Je werkt in een team van vijf ervaren marketeers, waardoor je bijvoorbeeld voor wat betreft content de nodige ondersteuning krijgt.

SEO-optimalisatie

Marketing Automation

Social campagnes

Wie zoeken wij

 • Je kunt zelfstandig werken, maar bouwt tegelijkertijd graag mee aan ons team om marketing naar een hoger plan te tillen.
 • Je hebt ervaring met Wordpress en krijgt een kick van de techniek achter websites
 • Je hebt de wil om te leren. Google certificaten heb je op zak of wil je zo snel mogelijk behalen, daarnaast ben je bovenmatig geinteresseerd in social media kanalen, zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat.
 • Je bent gemotiveerd om alles te weten van de ontwikkelingen in de recruitmentbranche, wil graag op de hoogte blijven van de trends en speelt hierop in.
 • Je hebt veel contact met de verschillende labels en brands waar we voor werken. Je bent daarom flexibel ingesteld en sociaal vaardig. Je gaat doelgericht te werk en houdt van het afronden van projecten.

Wat krijg jij er voor terug

Het arbeidsvoorwaardenpakket bespreken we op een transparante manier. Je kunt rekening houden met een telefoon en laptop van de zaak, een passend salaris, mooie bonusregeling en een goede pensioenregeling. Belangrijker nog is dat je in een team terechtkomt waar we elkaar helpen, je vrijheid krijgt, we veel interactie hebben en samen mooie resultaten neerzetten. We genieten ervan om met elkaar op pad te gaan en doen dat dan ook regelmatig. 

Over Florys Groep

Ons marketingteam bestaat uit een contentspecialist, een storyteller, een online marketeer, een designer en de marketingmanager. Met elkaar maken we jaarlijks het marketingplan dat in lijn ligt met de behoeftes van onze organisatie. We hebben veel vrijheid in persoonlijke ontwikkeling en het bepalen van de juiste marketingbudgetten. Als team sparren we regelmatig met de marketingdirecteur. 

Wij zijn onderdeel van Florys Groep en werken daarom nauw samen met ongeveer 100 andere collega’s. Met elkaar bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden en ons doel is om anderen tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie.   

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures