Nieuwe vestiging geopend in Bodegraven

Op 1 mei heeft Intro Personeel haar zevende vestiging geopend in Bodegraven. Tim, Mathijs en Arjan gaan aan de slag om lokaal talent te koppelen aan bedrijven in de regio. “We willen ons wortelen in de Goudse hoek van het Groene Hart en duurzame relaties aangaan met werkgevers én werkzoekenden.”

Het nieuwe kantoor van Intro Personeel is te vinden in het centrum van de Zuid-Hollandse gemeente. Wie een afspraak met één van de recruiters heeft, kan terecht in het centrum van Bodegraven in het bedrijfsverzamelgebouw De Markt. De drie mannen zetten zich dagelijks in om een bedrijven in de regio blij te maken met talentvolle werknemers die een nieuwe uitdaging zoeken. Zij richten zich hierbij nadrukkelijk op ondernemingen die zoeken naar structurele uitbreiding.

Mathijs Vreeken, één van de recruiters van de nieuwe vestiging:  “We willen van toegevoegde waarde zijn voor de regionale arbeidsmarkt. In een veranderend werkveld helpen we werknemers die toe zijn aan een nieuwe stap en zijn we bedrijven van dienst bij het invullen van vacatures. Met deze aanpak helpen wij al jarenlang ondernemers in de Lopikerwaard, Hoeksche Waard,  Alblasserwaard en Krimpenerwaard. Nu slaan we onze vleugels uit naar een nieuwe hoek van het Groene Hart.”

Persoonlijke match

De recruiters gaan dan ook met veel enthousiasme aan de slag om personeel te werven voor bedrijven in Bodegraven en omstreken. De nadruk zal liggen op de bemiddeling van mensen binnen de techniek, logistiek en office. Dit gaat om banen met een praktisch en theoretisch karakter. In het dagelijkse werk hebben de recruiters zowel oog voor werkzoekenden als voor werkgevers. Vreeken: “We willen de ander tot bloei laten komen. Het gaat ons in eerste instantie niet om het papiertje of een interessante opleiding. Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand bij het bedrijf en de cultuur past. Ieder mens heeft talenten. Het is daarom onze dagelijkse drijfveer om regionaal talent te ontdekken en te verbinden met bedrijven. Onder het genot van een goede bak koffie bemiddelen we mensen naar een baan met toekomst.”

Intro Personeel is een regionale personeelsbemiddelaar met vestigingen in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Groot-Ammers, IJsselstein en Bodegraven. Het is onze missie om talenten tot bloei te laten komen in een stabiele en passende baan. Want iedereen wil toch fluitend naar het werk?

Het nieuwe kantoor van In