Inspirerende presentatie Florys en Intro zet bezoekers aan het denken

Het draaide woensdagmiddag 28 juni in schouwburg Kunstmin in Dordrecht vooral hierom: het samen met relaties beleven van een bijzonder moment, namelijk de presentatie van Florys en Intro Personeel. Op een inspirerende en feestelijke bijeenkomst werden nieuwe en vernieuwde merken aan het publiek gepresenteerd. Daarnaast dachten bezoekers na over de rol van werk in hun persoonlijk leven.

Voor de meeste aanwezigen was het woensdagmiddag ongetwijfeld een verrassing dat BOP administraties, BOP ICT & Online, Flexoptimalisatie en Draad Juristen onder een nieuwe naam verder gaan. Bovendien worden de krachten gebundeld en vormen de vier bedrijven samen met Intro Personeel een strategische partner op het gebied van mens, werk en organisatie. Een goedgevulde theaterzaal maakte dan ook kennis met de nieuwe naam Florys en het vernieuwde Intro Personeel. De missie van beide bedrijven werd kenbaar gemaakt via een inspirerende corporate movie.

De ander

De diepere drijfveren van de directieleden kwamen echter al eerder deze middag aan bod. Uit het ‘rondetafelgesprek’ met Nico de Jager, Jaco van de Graaf, Sander Mijnster en Johan Baan werd duidelijk het hen om de mens gaat. “Het doel van Florys en Intro Personeel is om mensen en organisaties voortvarend tot bloei te brengen. Persoonlijke aandacht vinden we daarom ook erg belangrijk. Het gaat ons om de ander. We willen mensen helpen om hun drijfveren te ontdekken, hun ambities waar te maken en hun talenten te ontdekken.”

Zin van werk

Ook gastspreker Ben Tiggelaar, bedrijfskundige, schrijver van managementboeken en trainer, legde daar de nadruk op. Tijdens zijn interactieve lezing nam hij het publiek mee in het onderwerp ‘mooi werk’. Daarbij liet hij de medewerkers en relaties nadenken over het hoe, waarom en de waarde van werk. Hij schuwde daarbij niet om dicht bij het hart van mensen te komen. De interactieve oefening om ‘de zin van jouw werk’ te ontdekken, inspireerde de zaal dan ook om verder over dit onderwerp na te denken. Dat bleek zeker uit de reacties waarin mensen hun persoonlijke motivatie om te werken deelden met de zaal.

De klanten en relaties van Florys en Intro Personeel gingen dan ook niet met lege handen naar huis. Naast inspirerende bagage vanuit de lezing, kregen zij ook het boekje “Mooi Werk” van Ben Tiggelaar mee.