Florys Groep betrekt nieuw hoofdkantoor

Florys Groep heeft op bedrijventerrein Hardinxveld Blauwe Zoom een nieuw hoofdkantoor betrokken. Sinds kort zijn daar directie en stafafdelingen te vinden. “Door deze stap kunnen nog beter contact houden met klanten en relaties.”

Reden voor de verhuizing is een groeiende organisatie en een betere bereikbaarheid. Het nieuwe hoofdkwartier is voor klanten en relaties beter bereikbaar. Zo kan dus beter contact met klanren worden onderhouden, maar ook met de bedrijven binnen de Florys Groep (Florys, Prevenzo, Irys, Bytes en Intro Personeel) zelf. Om kennis te maken zijn er heuse Florys Groep-taarten uitgedeeld aan de bedrijven in de buurt.

Wie een bak koffie komt drinken: Florys Groep is te vinden naast gebouw Westpoort op bedrijventerrein Blauwe Zoom. Op een steenworp afstand van rijksweg A15 is het kantoorgebouw te vinden. Aan de Moerbei 4 hebben de medewerkers maar liefst 174 m2 ter beschikking.  Het pand is energieneutraal. Zo heeft het kantoor onder meer zonnepanelen en een warmwaterpomp.

Goed bereikbaar

Overigens werken niet alleen de directie en stafafdelingen van Florys Groep in het pand. Ook de collega’s van Brys (personeelsbemiddelaar voor office) en Irys (personeelsbemiddelaar voor de zorg), beide ook onderdeel van de groep, zijn in het kantoorgebouw te vinden. De andere Florys-locatie aan de Schapedrift wordt ook nog steeds gebruikt en ook het Intro-kantoor aan de Molenstraat blijft ‘gewoon’ bestaan.

Tjeerd Putters, één van de directieleden, is erg te spreken over het nieuwe pand “Het is een hele fijne kantoorlocatie. De stap was noodzakelijk omdat we uit ons jasje groeien. Voorlopig kunnen we weer prima vooruit.” Ook Sander Mijnster, eveneens directielid, is blij met de locatie, “Het is een vrijwel nieuw pand op een zeer fijne plek. We zitten praktisch naast de A15 en zijn dus goed bereikbaar.”

Florys Groep helpt ondernemers op het gebied van HR, Finance en Recruitment. We zijn een partner in groei en bedrijfsontwikkeling. Labels zijn onder meer Florys, Intro Personeel, Intro EU Staffing, Brys, Irys, Prevenzo, JobUp en Bytes.