Verzuim naar een gezond niveau

Als werkgever wil je er alles aan doen om het ziekteverzuim binnen je bedrijf zo snel mogelijk te verminderen met verzuimbegeleiding. Logisch, om succesvol te zijn heb je jouw medewerkers hard nodig. Wij helpen jouw medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijg je grip op ziekte en verzuim.  

Door de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat zij snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. Zo bespaar je kosten en blijft de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd. 

Met Prevenzo weer grip op verzuim

  • Verzuimbegeleiding uitbesteden 
  • 2e spoortrajecten vervangend werk 
  • Organiseren arbeidsdeskundigonderzoek 
  • Verzuim preventief voorkomen 
  • Specialist inschakelen 
  • Extra diensten vanuit Florys Groep

 

Deze dienst wordt aangeboden door

Ziekteverzuim is voor veel ondernemers een doorn in het oog. Het kost veel tijd en geld. Daarbij komt dat je als ondernemer het gevoel kunt krijgen dat je onvoldoende grip op de situatie hebt.

Prevenzo brengt jouw verzuim weer naar een gezond niveau. Door de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat zij snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. Zo bespaar je kosten en blijft de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd.

Praten met één van onze Casemanagers?

Heb je vragen over verzuim vraagstukken, sta je voor een uitdaging binnen jouw organisatie of wil je graag bijgepraat worden? 

Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail

Tot bloei komen bij onze bedrijven?