Partner in recruitment

Bij Florys Groep geloven wij dat goede mensen onmisbaar zijn bij de gezonde groei van jouw organisatie. Vanuit verschillende recruitmentlabels bieden wij structurele oplossingen voor het zoeken van nieuwe medewerkers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met vindingrijke oplossingen proberen wij altijd op de lange termijn mee te denken.

Voorop staat dat we goed zorgen voor een effectieve zoektocht, een soepele onboarding en een langdurig dienstverband. We denken altijd aan de ontwikkeling en veilige werkplek van een kandidaat. Of je nu wilt werken als, of zoekt naar, een heftruckchauffeur, een salesmanager, financial of zorgprofessional, wij staan klaar om de nodige begeleiding te geven!

Recruitment terreinen waar wij bij kunnen helpen

  • Verlonen, uitzenden, detacheren en werving & selectie
  • Recruitment marketing
  • Opleiden en ontwikkelen van personeel
  • Personeelsplanning (op lange termijn)
  • Outplacementtrajecten en reorganisaties

 

Deze dienst wordt aangeboden door 

Bij Intro Personeel zijn we sterk in de bemiddeling van vakspecialisten. Een praktisch ingesteld persoon, met een LTS/WMBO/MBO opleiding helpen wij naar een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen mat talloze vacatures.

Wij verbinden met het grote netwerk dat we hebben vanuit tien vestigingen in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Wij zorgen voor een passende baan, waar je plezier in hebt en waar je kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Ook steunen wij, we zijn betrokken bij verschillende sportclubs, daklozenprojecten of initiatieven vanuit kerken.

Klanten willen we graag blij maken met een nieuwe collega. Elke dag doen wij ons best om één van onze vele vacatures in te vullen. Door plezier, vakmanschap en gedreven ons werk te doen geven wij de juiste aandacht aan klanten en werkzoekenden. Want met de juiste aandacht is alles mooier.

Vanuit Intro Personeel gaan we altijd voor de beste match! Soms moet je daar iets verder voor zoeken. Via Intro EU Staffing worden medewerkers vanuit andere Europese landen gewerft. Wij geloven in duurzame samenwerkingen voor de lange termijn.

Intro EU Staffing is gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten die Hongaars of Roemeens spreken en Engels of Duits als tweede taal spreken. Wij begrijpen de culturele verschillen en doen er alles aan om de samenwerking succesvol te laten verlopen.

Wij zijn Brys, wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière. We zijn geen snelle jongens maar denken mee in het maken van carrièrekeuzes. Door weer en wind! Of je nu wilt werken in Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. Wij helpen jou de keuze te maken die bij jou past.

Zoek je als ondernemer of manager naar fris talent voor jouw organisatie? Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden. Naast recruitment kunnen wij ook helpen vanuit de diensten van Florys Groep.

Wij geloven in een wereld waarin iedereen voldoende kwalitatieve zorg krijgt. Dat begint voor een belangrijk deel bij mensen die hart voor de zorg hebben en hun talent willen inzetten. Irys zet zich elke dag in om hen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. We ondersteunen bedrijven bij het vinden van personeel, advies in HR-zaken en personeelsplanning.

Welke dagelijkse frustratie of uitdaging ben jij liever kwijt dan rijk? Of wil je gewoon eens weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hiernaast even je gegevens achter en we contacten je zo snel mogelijk.

Ben jij op zoek naar de juiste IT Professional voor jouw bedrijf? Bij Bytes Recruitment gaan we voor de beste match die ook op de lange termijn aansluit bij jouw businessdoelen. Hierbij kun je denken aan specialisten op het gebied van servicedesk, netwerkbeheer, cloud consultancy, security consultancy, development en business consultancy. Wij zetten onze tanden erin en laten niet los voor we jou aan de juiste IT Professional hebben geholpen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw christelijke waarden? Dit platform is speciaal ontworpen jou aan de juiste baan te helpen binnen een organisatie met christelijke normen en waarden. Het is een toonaangevend online platform waar christelijke werkgevers en werkzoekenden samenkomen. Wat kunnen we betekenen voor jou?

Wij zijn er trots op om werkgevers en werkzoekenden te verbinden in de bloeiende sector: groenvoorziening. Dit platform is speciaal ontworpen om de behoeften van werkzoekenden en werkgevers in de groenvoorziening te vervullen, en we bieden een breed scala aan vacatures, informatie en hulpmiddelen om deze verbindingen te realiseren. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je vragen?

Praat met onze meest ervaren collega

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? Heb je vragen over recruitment uitdagingen of ben je benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen? Neem dan contact op!

Johan staat voor je klaar!

Stuur een e-mail

Tot bloei komen bij onze bedrijven?