HR Advies

Medewerkers vormen het hart van organisaties. Niet alleen omdat ze waarde toevoegen, maar ook omdat zij samen de cultuur van een bedrijf vormen. Het is belangrijk om HR-zaken goed geregeld te hebben.

Florys brengt als businesspartner het HR-beleid in lijn met de strategie van jouw organisatie. Als sparringspartner zijn we meester in het bieden van praktische oplossingen. Zo brengen we organisaties een stap verder. Je kunt van ons verwachten dat we snel en flexibel schakelen. Onze aanpak kenmerkt zich door korte, heldere lijnen.

Backoffice uitzendbureaus

Naast HR-advies beschikken wij ook over professionals die alles weten over de flexbranche.

Wij ontzorgen en adviseren uitzend- en payrollondernemingen. Van het voeren van je financiële administratie en salarisadministratie voor flexwerkers, het berekenen van daglonen en verzorgen van de uitkeringsadministratie, tot het opmaken van contracten op basis van de ABU- of NBBU-cao. Of je nu hulp nodig hebt bij het starten van een uitzendbureau, uitbesteden van backoffice uitzendbureauwerkzaamheden of het kiezen van de juiste recruitmentsoftware. Wij kennen de branche van binnen en van buiten. Daarmee zijn we dé totaalontzorger voor de flexbranche.

Salarisadministratie

Het betalen van je werknemers is één van de belangrijkste verantwoordelijkheden van jou als ondernemer of leidinggevende. Op tijd en correct betalen gaat bij de meeste bedrijven vaak nog wel goed, maar wanneer je even niet scherp bent, zijn de financiële- en personele gevolgen vaak niet te overzien. Wij spreken regelmatig ondernemers die veel tijd kwijt zijn aan de loonadministratie en waarbij de kosten de pan uit rijzen.

Door hun salarisadministratie uit te besteden aan de ervaren PDL- of VPS-gediplomeerde specialisten van Florys en gebruik te maken van de nieuwste oplossingen van NMBRS salarissoftware, zorgde Florys ervoor dat de belangrijkste bedrijfsprocessen weer in lijn kwamen met de behoeften van het personeel en management. Zo is er altijd en overal duidelijkheid voor jou en je personeel!

Deze dienst wordt aangeboden door

Als ondernemer krijg je te maken met uitdagingen. Met vraagstukken waarvan jouw ondernemershart niet per se warm wordt. Florys kan je daarbij helpen. Met een stuk advies of door je compleet te ontzorgen. Florys gelooft dat jij moet doen waar je goed in bent: ondernemen, bouwen aan je droom. Zo hoef jij je ook niet druk te maken om andere zaken. Florys kan helpen met oplossingen die elkaar versterken en jou ontzorgen.

Voor het beste antwoord op uw ondernemersvragen zijn vaak meerdere expertisegebieden nodig. Daarom biedt Florys administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning. Voor elke branche, waaronder de flexbranche.

Heb je vragen?

Praat met onze ervaren HR-specialist

Geert staat voor je klaar!

Stuur een e-mail

Tot bloei komen bij onze bedrijven?