Team Bodegraven

Met drie man sterk werken de recruiters bij Intro’s jongste vestiging aan hun missie. Een vaste baan zoeken voor werkzoekenden uit Bodegraven en wijde omgeving. En dat doen Arjan, Mathijs en Tim met alle plezier.

In Borft, zoals Bodegraven door inwoners zelf wordt genoemd, is het altijd goed toeven. In één van de kantoren in het oude bankgebouw aan de Marktstraat zetelt sinds mei 2018 de jongste vestiging van Intro Personeel. Voor wie de weg erheen zoekt: middenin het centrum van Bodegraven, in bussinesscenter De Markt. Een enthousiast team recruiters ontvangt er dagelijks werkzoekenden. Om hen de weg te wijzen naar een vaste baan.

’s Lands noordelijkste Intro-vestiging is dus gelegen in het Zuid-Hollandse kaasdorp.  “Er liggen veel kansen om onze dienstverlening te laten aansluiten bij werkgevers in deze regio”, legt Arjan de keuze voor Bodegraven uit. “Voorheen had Intro Personeel alleen vestigingen onder de A12, nu ook één erboven. Door ons hier te vestigen kunnen we onze klanten en eventuele prospects nog beter van dienst zijn. Bodegraven is zelf geen grote stad en ligt tussen grotere plaatsen in. De mensen die wij bemiddelen wonen dan ook veel in deze omgeving.”

Kluis

Kandidaten worden hartelijk ontvangen in de kluis van het voormalige bankgebouw. Menig sollicitatiegesprek is er inmiddels al gevoerd. Die kluis is een kenmerkend onderdeel van de vestiging, legt recruiter Arjan uit. “Waar vroeger geld en kostbaarheden werden opgeslagen, krijgen werkzoekenden nu een gastvrij onthaal. We willen hen een luisterend oor bieden. Echt luisteren naar zijn of haar verhaal en daar de tijd voor nemen. Met als doel om de werkzoekende een mooie kans te bieden bij een bedrijf in de regio.”

De meeste kandidaten worden geplaatst in logistieke en technische functies, vertelt Arjan. “Handige handjes kunnen we altijd gebruiken. Wij zoeken voor iedereen een werkplek die bij hem of haar past." Trouwens, ook mensen die in een andere sector werk zoeken zijn van harte welkom. “Er is een grote vraag naar commerciële binnendienstfuncties”, constateert Arjan. “Daar liggen echt kansen en kunnen wij als recruiters het onderscheid maken om werkgevers in de regio de kwaliteit te leveren waar ze vandaag de dag hard naar op zoek zijn.” 

Over een geschikte werkplek kunnen Arjan, Tim en Mathijs meepraten. Op vestiging Bodegraven is het plezierig werken. “In de pauze doen we altijd een potje rooken. Een kaartspel waarbij je elkaar te slim af moet zijn. Verder eten we graag een broodje Borft en de lokale kaas.”

Blij

Ondanks dat de drie heren al goed ingeburgerd zijn, liggen er nog genoeg uitdagingen te wachten. “We willen uitgroeien tot een goed draaiende vestiging en belangrijk zijn voor de regio. Hoewel we hier nog maar net komen kijken, hebben we inmiddels al een behoorlijk netwerk. Desondanks: veel mensen kennen ons al, maar veel mensen ook nog niet. We willen bekend (gaan) staan als een leuke club waar men de tijd voor je neemt, echt met je aan de slag willen en blij voor je bent als je een vaste baan hebt gevonden. Zoek je werk? O, dan moet je naar de vrienden van vestiging Bodegraven gaan! Als we iemand kunnen helpen in de zoektocht naar een mooie functie, dan doen we dat met alle plezier.”

Team Bodegraven zoekt trouwens ook versterking! Dus zoek jij een baan als recruiter? Solliciteer direct! 

Terug naar overzicht