Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Intro Personeel

 • Onderdeel

  Recruitment

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Krimpen a/d IJssel

 • Gepubliceerd op

Minder dan 4% werkloosheid in 2022. Een historisch laag cijfer, maar een grote uitdaging voor recruiters! Toch zie jij kansen om dat getal nog eens wat verder terug te dringen. In deze baan krijg je daar alle ruimte voor.  

Bij Intro doen we ons werk, omdat we geloven dat ieder mens unieke talenten heeft. Die talenten zorgen voor groei en ontwikkeling bij onze klanten. Om die reden willen wij zoveel mogelijk mensen gelukkig maken met een nieuwe werkplek. Blije werknemers, blije werkgevers!  

Wat ga je doen

Je werkt samen met een mooi team met een avontuurlijk hart. Een team dat gedreven is, maar ook oog heeft voor elkaar. We focussen niet alleen op de omzet, maar op de werknemers die we mogen helpen in deze overspannen arbeidsmarkt om op de juiste plek te komen.  Door goed te luisteren naar onze klanten creëren we de beste match voor iedereen. Daar word je toch vrolijk van? Een goed gesprek staat in de onze lunchpauze centraal, maar is ook de basis voor een gesprek met een kandidaat die werk zoekt en onze expertise van de arbeidsmarkt graag benut. 

Het werk als recruiter is voor jou bekend. Je benadert kandidaten, nodigt hen uit voor een gesprek en begeleidt hen vervolgens naar een nieuwe werkplek. Dat doen we veelal binnen de doelgroepen techniek, logistiek, bouw en groenvoorziening. Maar geef jij graag je eigen draai aan het werk vanuit jouw ervaring? We horen jouw ideeën graag. 

Wie zoeken wij

We zoeken iemand met mensenkennis, een serieuze gesprekspartner, iemand die tegen een stootje kan. Iemand die vragen stelt en interesse toont in de ander. Wij zoeken een daadkrachtig persoon, die hetgeen hij hoort om kan zetten in een goede match.   

Deze functie vereist een HBO werk en denkniveau. Je hoeft geen papiertje te hebben, maar we zien graag vanuit je CV of sollicitatie dat je op dit niveau kan acteren.  
Belangrijke vereisten van deze functie zijn: 

 • Je kent de wereld van de recruitment. Als HR medewerker, intercedent of vanuit een andere rol heb je minimaal 3 jaar ervaring met recruitment werkzaamheden.  
 • Je kan goed in teamverband werken aan een gezamenlijk doel.  
 • Je bent competitief ingesteld; je verliest niet graag.  
 • Je kan goed luisteren en inleven in het verhaal van de ander.  

Wat krijg jij er voor terug

Als jij bij ons werkt, zorgen we goed voor je. Dat begint op het moment dat je het aandurft om te solliciteren. Wat krijg je verder bij ons?  

 • Een goed salaris, een interessante bonusregeling en een goed pensioen voor later. 
 • Laptop en telefoon van de zaak.  
 • Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar. 
 • Familiecultuur: Toffe collega’s en regelmatig gave bedrijfsuitjes.  
 • Lunchregeling, zodat je niet je eigen brood hoeft te smeren ’s morgens.  

Over Florys Groep

Intro Personeel staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de Florys Groep. Samen met de collega’s van de andere bedrijven bieden we een breed scala aan HR-diensten. Onze klanten kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 120 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn. Word jij de volgende? 

Ben je enthousiast geworden over deze functie of wil je meer weten? Bel, mail of whatsapp met Johan Vermeulen, HR manager. 

Mail: hr@florysgroep.nl   Mobiel: 06-35118327  

Solliciteer direct

Ben jij de collega die wij zoeken?

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures