Albert van de Breevaart is als algemeen directeur werkzaam bij Metalura. Deze Nederlandse onderneming fabriceert hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven.

Marktleider

“De naam Metalura symboliseert precies wat wij willen uitstralen”, legt Van de Breevaart uit. “Metalura is de Latijnse aanduiding voor diverse kolibriesoorten. De kolibrie staat voor vrijheid, sierlijkheid en een ultiem buitenleven. Daarnaast verwijst de naam Metalura naar de materialen metaal en aluminium. Bovendien hoor je in onze naam de allure die je terugziet in onze stijlvolle tuin- en balkonkamers, windschermen en terrasbeglazing. Als marktleider van Nederland leveren wij mooie en degelijke maatwerksystemen rechtstreeks aan de klant, waarbij we streven naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.”

Groei mede dankzij Intro

“Bij Metalura leveren we graag producten van hoge kwaliteit. Wij stellen niet alleen hoge eisen aan ons product, maar ook aan onze monteurs en de service die zij leveren. In de huidige markt is technisch kundig personeel heel schaars. Wij zoeken bovendien mensen die qua normen en waarden ook goed aansluiten op ons bedrijf. Ondanks deze hoge eisen en krapte op de arbeidsmarkt groeien wij hard, mede dankzij Intro Personeel.”

Vruchtbare samenwerking

“Intro Personeel weet precies wat er leeft bij Metalura en welk type werknemer wij zoeken. Het resultaat is dat 90 procent van de werknemers die Intro voorstelt ook daadwerkelijk bij ons in dienst komt. Naast dit prachtige resultaat is de samenwerking zeer prettig en hebben ze ook een enorme gunfactor. De snelheid van de communicatie is daarnaast hoog en de inhoud is professioneel.”

Totaalpakket

“De samenwerking met Intro is er al jaren. De laatste twee jaar is deze samenwerking intensiever en breder geworden. Dit komt doordat het personeelsaanbod kleiner is geworden en onze organisatie blijft groeien. Bij een groeiend aantal personeelsleden hoort ook een verdere professionalisering van het personeelsbeleid. Omdat Intro onderdeel is van Florys, hebben zij enkele verrassende totaaloplossingen weten aan te dragen voor het bedrijfsmanagement. Zo hebben de juristen van Florys Arbeidsrecht onze arbeidsovereenkomsten onder de loep genomen, aangevuld en verbeterd. Daarnaast hebben zij geadviseerd bij enkele complexere arbeidsrechtelijke vraagstukken. Doordat Florys en Intro onze organisatie goed kennen, kunnen wij maximaal geholpen worden.

Ontspannen aanpak en oprechte interesse

“Ik zou Intro en Florys zeker aanraden! Ik heb zeer goede ervaringen met hen en waardeer de ontspannen manier van zaken doen en het consequent onderhouden van onze relatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in het drinken van een kopje koffie zonder dat er direct een commercieel doel achter zit. Het is mooi om te zien dat zowel Florys als Intro daadwerkelijk aandacht heeft voor mens, werk en organisatie.”

Terug naar overzicht