Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Groep

 • Onderdeel

  Recruitment

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Plaats

  Alblasserdam

 • Gepubliceerd op

Pionieren, een nieuw bedrijf opbouwen om onze dienstverlening verder uit te breiden. Dat ga je doen in deze nieuwe functie. Om die missie in te vullen zijn we op zoek naar een ervaren recruiter die affiniteit heeft met IT functies. Twee bedrijven slaan hier de handen ineen; Florys Groep (Recruitment) en Aspect ICT (IT dienstverlening). Twee Hardinxveldse organisaties waar veel innovatie nodig is, wat wij vanuit dit nieuwe bedrijf willen bieden in de arbeidsmarkt. Bemiddeling van IT personeel aan lokale ondernemers in Alblasserwaard en omgeving.

Wat ga je doen

Je gaat op zoek naar talent in de IT markt en verbind deze aan lokale ondernemers in de regio. Je gaat in gesprek met professionals, maar ook junior IT-ers en zij-instromers. Van MBO tot WO, van servicedesk tot scrum-master, van reparateur tot engineer. Je spreekt hun taal en begrijpt hun behoeftes. Je werkt samen met scholen en zet je netwerkvaardigheden in om talent te verbinden aan de juiste (leerwerk)plek.

Je doet dit niet alleen. Samen met je collega ga je aan de slag om deze business unit op te bouwen en tot een begrip in de regio te maken. Op dit moment hebben we zelfs nog geen naam dit bedrijfsonderdeel, dus je kan dit wel zien als een avontuur.

Wie zoeken wij

Voor de invulling van de functie zoeken we een ervaren recruiter en/of sourcer. Jij bent een generalist die het IT-landschap kent en de kandidaat kan binden. Jij bent een goede gesprekspartner, die met zijn valvolwassenheid de klant kan adviseren en een oplossing kan bieden die verder gaat dan de juiste werknemer bemiddelen. Met jouw antenne (goed luisteren) verplaatst jij je in de behoefte van de klant en de kandidaat.

Je weet hoe je talent aan je kan binden en bemiddelen naar een nieuwe plek. Maar die nieuwe klanten ga je als team binnenhalen. Om die kandidaten te binden schrijf je vacatures, benader je kandidaten en benut je je netwerk. Vervolgens begeleid je ze naar de beste werkplek.

Jij beschikt over een HBO werk en denkniveau, hebt affiniteit met IT en werving van personeel. Je gaat graag resultaatgericht te werk. Je bent sociaal en commercieel sterk. Je legt gemakkelijk nieuwe contacten en beschikt over een goede portie inlevingsvermogen.

Wat krijg jij er voor terug

Het arbeidsvoorwaardenpakket bespreken we op een transparante. Je kan je rekenen op:

Een passend salaris, een bonusregeling en een goed pensioen voor later
Laptop en telefoon van de zaak
Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar 
Familiecultuur: toffe collega's en regelmatig gave bedrijfsuitjes
Lunchregeling, zodat je niet je eigen brood hoeft te smeren 's morgens
Een mooit avontuur in een opstartend bedrijfsonderdeel

 

Over Florys Groep

Florys Groep en Aspect ICT zijn organisaties met een nuchtere mentaliteit. We stimuleren in onze cultuur een gezonde, frisse ondernemersgeest. Werk is voor ons een succes als niet alleen de business er ruimte is om door te groeien, terwijl we plezier beleven in ons werk. We gaan voor succes, maar hebben een scherp oog voor elkaar en de mensen om ons heen. Samenwerken, elkaars talenten op de beste manier inzetten, met als doel om onze klanten daar zo goed mogelijk mee te helpen. Daar worden we gelukkig van.

Ben je enthousiast geworden over deze functie of wil je meer weten? Bel, mail of whatsapp met Johan Vermeulen.  

Solliciteer direct

Ben jij de pionier die we zoeken?

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures