Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Irys

 • Onderdeel

  Recruitment

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Alblasserdam

 • Gepubliceerd op

Gefeliciteerd! De sprankelende, afwisselend sociaal en commerciële functie waarnaar je op zoek was heb je nu gevonden. Voor een nieuw op te zetten recruitmentlabel in de zorg, en onderdeel van Florys Groep, zoeken wij en recruiter met ervaring. Tussen de molens van werelderfgoed Kinderdijk en de rivier De Noord hebben we een prachtige werkplek waar jij ons team mag komen versterken.

Je hebt het

We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor recruitment én voor de zorgsector. Je hebt een hbo werk en denkniveau en passende ervaring (+ 2 jaar) in de personeelsbemiddeling/ recruitment. Je bent bekent met de doelgroep (zorgsector) en fungeert als gesprekspartner op diverse niveaus.

Verder herken je jezelf in deze onderdelen:

Je herkent kansen in de markt en vindt het een uitdaging om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.
Je bent sociaal en communicatief sterk, komt sympathiek over en kunt je inleven in het verhaal van anderen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
Je bijt je competitief ergens in vast en kan slecht tegen je verlies.
Je bent flexibel en vindt het leuk om afwisselende taken uit te voeren.
   

Wat je gaat doen

In dit nieuwe specialisme binnen Florys groep (per september 2020 actief) zijn we op zoek naar een ervaren recruiter die vraag en aanbod met elkaar verbind. Met een commerciële bril en een sociaal hart de mensen die we spreken aan een passende baan helpen, dat is jouw taak.

Daarin richt je je volledig op de zorgsector. De mensen die we bemiddelen zijn uiteenlopend van verzorgenden en verpleegkundigen tot leidinggevenden en staffuncties in de zorg (gericht op inkoop/ commercie en uitvoering). Jouw dagelijkse taken bestaan uit:

Je zoekt en benadert geschikte kandidaten en beoordeelt sollicitanten op de vacatures.
Je nodigt kandidaten uit voor een gesprek op kantoor of (als het niet anders kan) digitaal.
Je bent aanspreekpunt voor werkgevers wanneer je daar een kandidaat hebt geplaatst. Je houdt dit contact warm.
Je gaat ook op zoek naar new business. Je doet acquisitie en bezoekt netwerkevents.

 

Je verdient het

Je bouwt mee aan een kersverse business unit met de uitdagingen die daarbij horen. Je komt te werken op een plek in een organisatie waar oog en ruimte is voor andere zaken dan werk. We letten op een gezonde werk/privé balans en hebben ontzettend gezellige collega’s en bedrijfsuitjes.

Je arbeidsvoorwaarden zien er als volgt uit:

Een goed salaris en een prestatie- en resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering.
Telefoon van de zaak.
Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar.
Marktconforme pensioenregeling.
Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
Ruime mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen.
Mogelijkheden om vanuit huis te werken, maar ook op kantoor is voldoende capaciteit

 

Over Florys Groep

Het nieuw op te zetten zorglabel staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de Florys Groep. Samen met onze collega’s van Intro Personeel, Brys, Financieel & Fiscaal, Proces & IT, HR en Prevenzo bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden. Ons doel: de ander tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met ruim 120 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn. Word jij de volgende?

Solliciteer direct

Wil jij je ook graag inzetten voor de zorg vanuit jouw specialisme?

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures