Over Prevenzo

Ziekteverzuim van werknemers blijkt voor veel ondernemers een lastig dossier. Een dossier waar de kosten al snel hoog oplopen en waar je gauw het gevoel krijgt grip en controle te verliezen. De afgelopen jaren ontvingen wij steeds meer signalen van onze klanten dat zij hiermee worstelden. In 2018 besloten wij hierop in te springen. En daar was Prevenzo

Uitdagingen rondom verzuim

  • Verzuim is duur
  • Mensen zitten soms onnodig ziek thuis
  • Als ondernemer weinig of geen grip op de situatie
  • Slapeloze nachten

Als werkgever wil je er alles aan doen om het ziekteverzuim binnen je bedrijf zo snel mogelijk te verlagen. Logisch, want je werknemers zijn immers belangrijk. Maar uit onderzoek blijkt dat achter 70% van de ziekmeldingen een andere oorzaak schuil gaat. Denk aan werkstress, een opeenstapeling van loonbeslagen (angst en schaamte), privéomstandigheden en conflicten met klanten of collega’s. Deze symptomen zijn op tijd te constateren als er wordt geluisterd en als de juiste vragen worden gesteld.

Team Prevenzo

Als mede-eigenaar van Prevenzo is Kees Wisserhof het gezicht van Prevenzo. Samen met Carmen en Emmely helpt hij ondernemers met hun verzuimproblematiek. 

Oplossingen

Als werkgever wil je er alles aan doen om het ziekteverzuim binnen je bedrijf zo snel mogelijk te verminderen. Logisch, om succesvol te zijn heb je jouw medewerkers hard nodig. Wij helpen jouw medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijg je grip op ziekte en verzuim met verzuimbegeleidingDoor de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat zij snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. Zo bespaar je kosten en blijft de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd.

Principes

  1. Durf

  2. Doelgericht & Betrokken

  3. Positief