Over Florys

Misschien ben je op dit moment opzoek naar een specifieke oplossing voor jouw probleem, maar waar Florys écht in excelleert is een combinatie van oplossingen die elkaar versterken! Met zo'n 40 mensen zijn wij dagelijks bezig om ondernemers beter in positie te krijgen. Je kunt bij Florys terecht voor uitdagingen op de volgende gebieden digitaal werken, werkgever zijn, grip op cijfers en slimmer flexondernemen

Florys Financieel & Fiscaal

Florys Financieel & Fiscaal zorgt voor efficiëntie bij je financiële processen en boekhouding. Zo kun je dankzij onze kennis op het gebied van automatisering of door inzet van onze interimmers veel tijd besparen. Op die manier heb je alle aandacht voor de business. Wij zorgen voor leesbare periodieke rapportages en prognoses. Met deze cijfers weet je precies waar je aan toe bent. Dat helpt om strategische beslissingen te nemen, zelf koers te bepalen en op tijd bij te sturen. Je definitieve jaarresultaat komt op die manier nooit als een verrassing. 

Marco Visser en Rindert de Kooter voeren als partners de directie over Florys Financieel & Fiscaal. Met hun jarenlange ervaring in de financiële en fiscale wereld ben je als ondernemer bij hen in de juiste handen.

Florys HR

Voor de meeste bedrijven zijn mensen enorm belangrijk. Niet alleen omdat ze waarde toevoegen, maar ook omdat door een prettige samenwerking iedereen tot bloei komt. Het is wel belangrijk om HR-zaken goed geregeld te hebben. Wanneer het gaat om HR, salariszaken of arbeidsrechtelijke vraagstukken, dan hebben wij verrassende oplossingen in petto. Je kunt van Florys HR Advies verwachten dat we snel en flexibel schakelen. Onze aanpak kenmerkt zich door korte, heldere lijnen.

Florys Proces & IT

Bij Florys Proces & IT doen en praten we normale taal. Geen abracadabra. We nemen de tijd om uit te leggen welke software of hardware het beste bij jou past. Inmiddels zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in Microsoft Workspace 365. Een super hippe en simpele manier van werken. Op ieder apparaat of computer dezelfde omgeving. Geen gedoe! Het aanpassen van de IT-infrastuur is als oplossing echter niet altijd voldoende. Wij kunnen je daarom ook helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen binnen een bestaand systeem.

Florys Flexpertise

Met Florys Flexpertise haal je flexperts in huis: professionals die alles weten van de flexbranche. Wij ontzorgen en adviseren uitzend- en payrollondernemingen. Van het voeren van je financiële administratie en salarisadministratie voor flexwerkers, het berekenen van daglonen en verzorgen van de uitkeringsadministratie, tot het opmaken van contracten op basis van de ABU- of NBBU-cao. Of je nu hulp nodig hebt bij het starten van een uitzendbureauuitbesteden van backoffice uitzendbureau werkzaamheden of het kiezen van de juiste recruitmentsoftware. Wij kennen de branche van binnen en van buiten. Daarmee zijn we dé totaalontzorger voor de flexbranche!