Hoe het begon

Hé wat leuk dat je hier bent. Misschien ben jij ook wel ondernemer. In 2005 startte ik met mijn compagnons een bedrijfje in Sliedrecht. Inmiddels is deze startup uitgegroeid tot een stabiel MKB-bedrijf met ruim 100 mensen. We zijn hier hartstikke blij en dankbaar voor. En best bijzonder, want groei was eigenlijk nooit ons doel maar vooral een middel. Een middel om onze mensen en klanten tot bloei te brengen. Ik neem jullie mee in een stukje geschiedenis.

Vanaf het eerste uur speelde ondernemerschap en samenwerking de basis van ons plan. Intro Personeel richtte we op om een verbindende functie op de regionale arbeidsmarkt te spelen. Anders dan andere uitzendbureaus, gericht op kwaliteit en de lange termijn. Florys zou de processen en financiële kant van Intro Personeel borgen. Onder het mom van 'je moet doen waar je goed in bent' zochten onze bedrijven hun eigen weg. In de loop van de jaren ontwikkelde Florys steeds meer kennis. Kennis die we ook goed konden inzetten voor andere bedrijven. Of het nu op financieel en fiscaal gebied was, of op het gebied van salarisverwerking, juridische zaken, IT of HR. Florys kon altijd wel meedenken en adviseren. Bovendien was ons specialisme in de flexbranche een sterk punt om andere uitzend- en payrollbedrijven verder op weg te helpen.

Ook Intro Personeel zette mooie stappen en opende gaandeweg steeds meer vestigingen. Ondertussen hebben we ook JobUp kunnen oprichten. Een bedrijf waarmee we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een mooie baan kunnen bemiddelen. Een mooie aanvulling op de dienstverlening van Intro. De meest recente aanwinst van Florys Groep is het bedrijf Prevenzo. Met Prevenzo helpen we ondernemers om het ziekteverzuim in de grip te houden. We merken dat we met deze nieuwe dienstverlening onze klanten opnieuw hebben kunnen verrassen. 

Op dit moment werkt Florys Groep vanuit negen locaties met ruim 100 collega's. Inmiddels ben ik samen met Johan Baan en Sander Mijnster eigenaar van Florys Groep. Samen met Tjeerd Putters vormen wij het directie team. Met ingang van 2019 zijn Marco Visser en Rindert de Kooter als partners toegetreden binnen Florys Financieel en Fiscaal. Verder zijn Erik Baan en Kees Wisserhof respectievelijk de motoren achter JobUp en Prevenzo.

Het zou leuk zijn om binnenkort een bakkie te doen. Misschien omdat je een bedrijf hebt en wij je kunnen helpen. Of omdat je op zoek bent naar een nieuwe baan die je wellicht bij ons kunt vinden. Ik hoop je snel te zien!

Met vriendelijke groet,

Nico de Jager
Directeur Florys Groep