Over Brys

Brys is een van de jongste bedrijven van de Florys Groep. Met Brys werven wij professionals voor jouw organisaties. We richten ons op banen die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt. Denk aan: Finance, HR, Office, Support, Administratie, Marketing en Sales en Management. 

Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat we de match op drijfverenniveau en organisatiecultuur proberen te maken. Dat begint al met het aanspreken van de kandidaat. We doen dat op een manier die past bij de doelgroep. Recruitment is verleiden. Samen met jou gaan we op zoek naar wat jouw organisatie de kandidaat te bieden hebt.

De aanpak van Brys: blussen, borgen, bloeien

Blussen

Heb je acuut behoefte aan een professional om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen? Wij nemen de eerste pijn bij je weg. Dit doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en onze sterke database. Door steeds slimmere technieken te gebruiken zoals videorecruitment, assessments en gerichte marketingcampagnes kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor de juiste match.

Borgen

Waar wordt je doelgroep nu warm van? Wij gieten die informatie in een wervingsplan en gaan voor je aan de slag. Op jobboards, via vacatureposting of door mensen actief de benaderen via sociale media. Op die manier kun je jouw vacatures met een gerust hart aan ons uit handen geven. En dat niet alleen. Als sparringpartner denken we ook graag vanuit een strategische bril mee in jouw personeelsbeleid en HR-vraagstukken. Wij regelen het voor je! Ons team bestaat uit drie ervaren recruiters. Specialisten met veel ervaring op het gebied van personeelsbehoefte, HR-trajecten en organisatieverandering. En omdat wij onderdeel zijn van de Florys Groep, hebben wij nog veel meer in huis dan alleen recruitment. Door goed naar je te luisteren en te sparren over jouw businessdoelstellingen, bieden wij soms juist verrassend andere oplossingen. Benieuwd? Wij leggen het graag aan je uit.

Bloeien

Een relatie is pas écht goed als jouw organisatie erdoor tot bloei komt. Jouw uitdagingen houden natuurlijk niet op waar recruitment stopt. Maar ook dat is op te lossen. Als onderdeel van Florys Groep kunnen we je namelijk ook helpen op het gebied van IT, financiële administratie, belastingen, arbeidsrecht of salarisverwerkingen. Alles onder één dak. Simpel en vertrouwd. Zo kom je écht tot bloei!

 

Wat je kunt verwachten

Professionaliteit: jaren ervaring binnen HR en Recruitment
✓ Focus: op talent en de groeipotentie van dit talent
Nuchterheid: Geen snelle jongens, maar nuchter en gericht het beste voor de professional en klant