Dé bloeiplaats voor mensen en organisaties.

Met zes bedrijven helpen wij ondernemers om koers te houden. En wat ons betreft begint dat bij aandacht. Aandacht voor mensen bepaalt immers de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement behalen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van hun mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant. 

Visie: Bloeien in een veranderende en complexe wereld

We zien een wereld die steeds complexer, sneller en onpersoonlijker wordt. Voor ondernemers wordt het steeds uitdagender om hun bedrijf - en de mensen die daarin werken - te laten floreren. Met de bedrijven in de Florys Groep willen wij ons inzetten om daarin de helpende hand te zijn. Zodat mensen en organisaties weer gaan bloeien en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Missie: Partner in groei en ontwikkeling

Wij zijn er voor onze klanten om ze te helpen groeien en ontwikkelen. Specifiek op de terreinen Finance, HR en Recruitment.

Diensten: HR, Finance, Advies

Organisatiestructuur