Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Groep

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Plaats

  Hardinxveld-Giessendam

 • Gepubliceerd op

Wil jij baanbrekend werk verrichten? Als Manager IT Recruitment weet jij hoe je moet pionieren. We willen met jouw ervaring en kennis een nieuw bedrijf opbouwen om onze dienstverlening verder uit te breiden. Dagelijks ga je op zoek naar talent en vervul je de rol als verbinder. Ben jij een startend ondernemer of ervaren manager en heb je ervaring met IT en Recruitment? Wij zijn op zoek naar jou!

Twee bedrijven slaan de handen ineen: Florys Groep (Recruitment) en Aspect ICT (IT-dienstverlening). Met deze samenwerking willen we op een nuchtere en innovatieve manier bemiddeling van IT personeel aan lokale ondernemers in de Alblasserwaard en omgeving aanbieden. 

Wat ga je doen

In de functie van Manager IT bestaat jouw werkweek uit een aantal belangrijke taken zoals:

 • Op zoek gaan naar talent in de IT markt en deze verbinden aan lokale ondernemers in de regio. Van MBO tot WO, van servicedesk tot scrum-master, van reparateur tot engineer.
 • Jij spreekt de taal en begrijpt de behoeftes van deze professionals, junior IT-ers en zij-instromers.
 • Je werkt in deze functie samen met scholen en zet je netwerkvaardigheden in om de gevonden talenten te verbinden aan de juiste (leerwerk)plek.
 • Samen met de nieuwe werknemers maak je een plan van aanpak voor het te belopen traject. Dit doe je via detachering, uitzending of via werving & selectie trajecten. Jouw pioneersgeest is in deze functie dus cruciaal!
 • De eerste bemiddelingen zet jij zelf op de teller, maar het doel is om snel toe te werken naar een team waarmee je de business gaat uitbouwen!

Wie zoeken wij

Beschik jij over de volgende vaardigheden voor de functie van Manager IT Recruitment?

 • Je durft belangrijke beslissingen te nemen.
 • Je bent een stevig inhoudelijke gesprekspartner. Je adviseert klanten en je kan oplossingen bieden die verder gaat dan alleen de juiste werknemer bemiddelen.
 • Naast een goed gesprek kun je ook goed luisteren. Met jouw antenne verplaats jij je in de behoefte van de klant en kandidaat.
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met feeling voor IT en werving van talent.
 • Met jouw resultaatgerichte blik en sociaal en commercieel sterke vermogen leg je snel en makkelijk nieuwe contacten.
 • Je hebt ervaring als leidinggevende en je kan jouw vermogen en inzet om het bedrijf uit te bouwen aantonen.

Heb je geen ervaring in de IT Recruitment? Geen probleem! Ook dan willen we je graag uitnodigen voor een gesprek.

Wat krijg jij er voor terug

Het arbeidsvoorwaardenpakket bespreken we op een transparante manier met je. Je kan rekening houden met een auto, telefoon en laptop van de zaak en een passend salaris. In deze functie bieden we ook de mogelijkheid om (op termijn) te participeren als aandeelhouder van dit bedrijf. We hebben een goede pensioensregeling. Dat betekent dat je alle voordelen van een functie in loondienst krijgt plus de extra’s uitdaging waar een ondernemend persoon enthousiast van wordt.  

Over Florys Groep

Florys Groep en Aspect ICT zijn organisaties met een nuchtere mentaliteit. We stimuleren in onze cultuur een gezonde, frisse ondernemersgeest. Werk is voor ons een succes als niet alleen de business, maar vooral de collega’s die erin werken, ruimte hebben om te ontwikkelen. En dat terwijl we plezier beleven in ons werk. We gaan voor succes, maar hebben een scherp oog voor elkaar en de mensen om ons heen. Samenwerken, elkaars talenten op de beste manier inzetten, met als doel om onze klanten daar zo goed mogelijk mee te helpen. Daar worden we gelukkig van!  

Ben je enthousiast geworden over deze functie of wil je meer weten? Bel, mail of whatsapp met de HR manager van Florys Groep: Johan Vermeulen.    
 

Mail: hr@florysgroep.nl  Mobiel: 06-35118327 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures