Intro Personeel werkt vanaf augustus 2018 met de recruitmentsoftware van Bullhorn. Bullhorn is een Amerikaans bedrijf en wereldwijde marktleider in CRM-systemen voor de recruitmentindustrie. Intro Personeel, een personeelsbemiddelaar met 7 vestigingen in de provincies Zuid-Holland en Utrecht, is met Bullhorn in staat om sneller en makkelijker te matchen en mensen tot bloei te brengen, waardoor zij klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Bediening goede kandidaten

Bullhorn is gespecialiseerd in cloud gebaseerde recruitmentsoftware waarmee het bedrijven helpt salesactiviteiten te stimuleren, relaties op te bouwen en recruitmentprocessen te ondersteunen. Tjeerd Putters, Directeur Marketing: “We zijn erg blij dat we een samenwerking hebben gesloten met Bullhorn. Bullhorn is een ambitieuze speler die innovatie hoog in het vaandel heeft staan.”

Implementatie software

Bullhorn – dat recent ook concurrent Connexys heeft overgenomen – innoveert snel.
De komende tijd wordt er dan ook achter de schermen hard gewerkt om de software te implementeren. De verwachting is dat de recruiters van Intro Personeel er medio augustus 2018 op alle vestigingen mee kunnen werken.

Tjeerd Putters: “Doordat we voor Bullhorn hebben gekozen, verwachten we nog meer werknemers tot bloei te brengen.”

Terug naar overzicht