Intro Personeel Barendrecht gaat verhuizen. Na acht jaar verhuist het team naar een modern, eigentijds pand in dezelfde straat. Van nummer 13 naar nummer 67. “We hebben zin om in deze nieuwe, opgeruimde en frisse werkomgeving aan de slag te gaan.”

De bouwvakkers en timmerlieden zijn er momenteel nog hard aan ’t werk. En de keuken moet ook nog in het nieuwe pand worden geïnstalleerd. Maar vrijdag 22 februari is het zover: dan verhuist Intro Barendrecht naar een nieuw gebouw. Die maandag daarna kunnen de eerste kandidaten en klanten worden ontvangen in het nieuwe pand.

Eigentijdse uitstraling

“Het is tijd voor iets nieuws”, licht vestigingsmanager Corné van den Hoorn de verhuizing toe. “Na acht jaar voldoet het huidige pand niet meer aan de normen van nu. Veel dingen zijn aan vernieuwing toe. Onze vestiging groeit en daarom is dan ook toe aan een gebouw met meer ruimte en een eigentijdse uitstraling.”  

De ruimte in het nieuwe pand, even verderop in de Zeemansstraat, is twee keer zo groot: 180 m². “De oppervlakte is dubbel zo groot met 3 gespreksruimtes. Met 2 extra werkplekken. Het pand krijgt een nieuwe, frisse uitstraling wat past bij onze manier van werken. Een opgeruimde en toegankelijke stijl gaat er voor zorgen dat kandidaten zich hier nog meer op hun gemak voelen en biedt het een professionele omgeving voor het voeren van klantgesprekken.”

Vreugde

De recruiters van Barendrecht hebben in ieder geval veel zin om de nieuwe werkruimte te betrekken. “Het geeft extra vreugde in je werk als de omstandigheden vooruit gaan en we kunnen onze klanten zo nog beter bedienen. In alle rust en ruimte. Kortom, we hebben zin om in deze nieuwe, opgeruimde en frisse werkomgeving aan de slag te gaan.” 

Terug naar overzicht