Het is vrijdag 12 mei en dus bijna het einde van de week. Het is zo goed als weekend, maar eerst gaan we er nog een dag flink tegenaan! Ik ben recruiter Huib Klijn en ik laat je graag mijn werkdag zien.

Vaste prik is om aan het begin van iedere werkdag te gaan zoeken naar geschikte kandidaten voor de vacatures. Op dit moment ben ik onder andere op zoek naar een Inkoper, Werkvoorbereider Bouw, Logistiek Coördinator en een Business Unit Manager. Na enkele goede kandidaten te hebben gesproken, komt om half tien de eerste afspraak naar boven in de agenda. Uit het acquisitiebelblok van de dag ervoor is een afspraak gekomen met een internationale speler in de Alblasserwaard. Na een kennismakingsrondje met de HR-medewerkers zet ik uiteen waar Intro Personeel voor staat. Onze focus ligt namelijk op aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. De missie? Talent op de juiste plaats brengen! Na een half uur praten over het DNA van het bedrijf komen de voorwaarden op tafel. Als de onderhandelingen zijn afgelopen, krijg ik een rondleiding door het bedrijf. Het is inmiddels half twaalf en in de auto zie ik dat ik enkele gemiste oproepen heb. Ik bel ze terug en het blijkt dat de voorwaarden voor een Mechanisch Monteur goedgekeurd zijn. Ook heeft een Logistiek Medewerker Metaal een prima gesprek gehad. Beide kandidaten mogen aanstaande maandag direct beginnen!

Terug op kantoor is het lunchpauze. Op vrijdag doen we altijd iets speciaals en op deze dag staan Hamburgers Intro-Style op het menu. Na een voedzame hap gaan we een lekker potje voetballen om de energie en focus weer terug te krijgen. Voor de middag staat een volgende afspraak bij een hoveniersbedrijf op de agenda. Hier ga ik naartoe om een inleenovereenkomst te tekenen. Om half vier teken ik het contract met de hovenier in kwestie. Hierna besteed ik een uur aan mijn mailbox. Er zijn klanten die vragen hebben over facturatie, contracten en inleentermijnen. Ook dit werk komt in eerste instantie op ons bordje, maar gelukkig kunnen we de meeste vragen doorsturen naar onze collega’s van Flexpertise. Om vijf uur gaat de computer uit en doen we nog een gezellig biertje met de collega’s.  

Terug naar overzicht