Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Groep

 • Onderdeel

  Staff

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Alblasserdam

 • Gepubliceerd op

Content creëren voor onze websites, mailcampagnes en social media kanalen en daarmee de zichtbaarheid en interactie versterken met onze doelgroep: daar word jij super enthousiast van! Dankzij jouw teksten, foto’s en video’s weten steeds meer mensen hun droombaan te vinden via één van onze recruitmentbedrijven. Gaaf toch om mensen echt verder te helpen?

Wat ga je doen

Voor onze drie recruitmentbedrijven Intro Personeel, Brys en Irys maak jij onderscheidende en gedurfde content waarmee je werkzoekenden weet te verleiden om bij ons te solliciteren en onderdeel te worden van ons netwerk. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject waaronder doelgroeponderzoek, kanaalmix, content en het behalen van de doelstellingen op het gebied van zichtbaarheid en interactie. Je haalt werkelijk álles uit de kast om de juiste mensen te bereiken en krijgt hierin veel vrijheid. Je werkt in een team met meerdere marketeers, waarvan jij de contentspecialist bent. Je bent in staat te analyseren wat de resultaten zijn van jouw posts en campagnes en gebruikt deze data om de volgende keer een nog beter resultaat te halen.

Wie zoeken wij

Voor de invulling van deze functie zoeken we een nieuwe teamgenoot, een echte vakspecialist. De algoritmes van Facebook, Instagram en Tiktok hebben weinig geheimen meer voor jou. Daarnaast heb je een vlotte pen en is SEO voor jou een tweede natuur. Je voelt geen schroom om videocontent te schieten met recruiters, werkzoekenden en klanten. Daarnaast geef je zelf het goede voorbeeld en kruip je ook geregeld zelf voor de camera. Je bent vaardig met Adobe voor de nabewerking van jouw foto- en videomateriaal. Naast social media gebruik je mailmarketing om werkzoekenden en klanten die in onze database staan te houden bij onze merken en opnieuw te activeren. Ervaring in de recruitmentbranche is een dikke pré. Je bent gemotiveerd om alles te weten van de ontwikkelingen in deze branche, wil graag op de hoogte blijven van de trends en speelt hierop in. Je kunt zelfstandig werken, maar bouwt tegelijkertijd graag mee aan ons team om marketing naar een hoger plan te tillen.

Ontwikkelen in jouw functie is natuurlijk mogelijk: wat ons betreft hoef je nog niet alle skills volledig te beheersen, maar je hebt wel de wil om te leren. Je bent niet bang voor de camera en bent bovenmatig geïnteresseerd in social media kanalen, zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat.Je hebt veel contact met de verschillende labels en brands waar we voor werken. Naast onze recruitmentbedrijven kun je ook worden ingezet voor onze bedrijven Florys en Prevenzo, die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Je bent daarom flexibel ingesteld en sociaal vaardig. Je gaat doelgericht te werk en houdt van het afronden van projecten.

Wat krijg jij er voor terug

Het arbeidsvoorwaardenpakket bespreken we op een transparante manier. Je kunt rekening houden met een telefoon en laptop van de zaak, een passend salaris en een goede pensioenregeling. Belangrijker nog is dat je in een team terechtkomt waar we elkaar helpen, je vrijheid krijgt, we veel interactie hebben en samen mooie resultaten neerzetten. We genieten ervan om met elkaar op pad te gaan en doen dat dan ook regelmatig.

Over ons

Ons marketingteam bestaat uit een andere contentspecialist, een storyteller, een online marketeer, een designer en de marketingmanager. Met elkaar maken we jaarlijks het marketingplan dat in lijn ligt met de behoeftes en strategie van onze organisatie. We hebben veel vrijheid in persoonlijke ontwikkeling en het bepalen van de juiste marketingbudgetten. Als team sparren we regelmatig met de marketingdirecteur.

Over Florys Groep

Wij zijn onderdeel van Florys Groep en werken daarom nauw samen met ongeveer 100 andere collega’s. Met elkaar bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden en ons doel is om anderen tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie.  

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures