Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Intro Personeel

 • Onderdeel

  Recruitment

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Alblasserdam

 • Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een internationale baan bij een Alblasserwaards bedrijf? Wil je werken met Nederlandse klanten aan een internationaal netwerk van werknemers? Wij regelen het al 10 jaar voor onze klanten, kom jij ons helpen om onze ambities te realiseren? Voor ons label Intro EU-Staffing zijn we op zoek naar versterking. Dit is een prachtige functie met veel vrijheid. Er zijn voor het eerst in 50 jaar zijn er meer vacatures dan kandidaten. Maar daar kan jij iets tegen doen! Je brengt kandidaten die uit het juiste hout gesneden zijn in contact met onze opdrachtgevers. Verder verdiep je je in de beste inkoopkanalen en ga je de samenwerking aan met partijen in het buitenland. Daarvoor reis je met enige regelmaat naar andere Europese landen. Heb jij het sales DNA, weet jij van aanpakken en werk je graag in een klein team samen? Lees dan verder! 

Je hebt het

Wij zoeken een commerciële doorzetter, die doelgerichte acties uitzet om de gestelde, competitieve, doelen te behalen. Je denkt mee over omzetdoelstellingen die per jaar opgesteld worden en durft daar ambitie in te leggen. Nieuwe zakelijke contacten leggen doe je gemakkelijk en waar jij bent staat jouw commerciële antenne aan om nieuwe contacten te leggen voor de business.

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bent geschoold van commercie of bedrijfskunde.
Je bent bekend met de recruitmentwereld en je bent een professionele gesprekspartner
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen is een pré
Je hebt energie en ideeën voor 10 en weet die om te zetten in de juiste acties.

 

Wat je gaat doen

Samen met 2 andere collega’s ga je het bedrijf verder op de kaart zetten. Je vult de bestaande vacatures in met de beschikbare kandidaten. Zsofia werkt vanuit Roemenië en zoekt geschikte kandidaten. Lennart heeft contact met de huidige klanten om de recruitment in Nederland goed te begeleiden van kennismaking tot en met hun werkende periode. Het gaat hier om internationale recruitment met een lokaal karakter, waarbij goede zorg centraal staat. We faciliteren in huisvesting en eerlijke arbeidsvoorwaarden voor de mensen die we bemiddelen. Jij gaat daarin meedraaien, maar gaat ook op zoek naar nieuwe klanten om beschikbare kandidaten en diensten aan te bieden. Je legt nieuwe contacten met bedrijven en denkt mee over de zorg voor onze werknemers.

Je hebt frequent contact over vacatures en gaat daarvoor op zoek naar de juiste kandidaat.
Hiervoor werk je samen met je collega’s van Intro Personeel (8 locaties in de regio, 35 collega’s),
maar ook met samenwerkingspartners in het buitenland. 
Je bezoekt bestaande en nieuwe klanten. We vinden het belangrijk om te weten wat er bij hen
op de werkvloer plaatsvindt. Als je daar gevoel bij hebt, stelt het je beter in staat om de juiste match te maken. 
Je ondersteunt Lennart in het invullen van bestaande relaties als het gaat om vraagstukken over EU-personeel.
Je reist met enige regelmaat naar andere Europese landen om samenwerking met recruitmentpartijen aan te gaan. 

 

Je verdient het

Een mooi salarispakket is belangrijk, al werken de meeste collega’s niet in de eerste plaats om die reden bij ons. De collegiale sfeer en samenwerking zullen je daarin vooral aanspreken. We hebben regelmatig mooie uitjes, we bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en we richten op een gezonde balans tussen werk- en privé. Verder kan je verwachten:

Een goed salaris en een mooie eindejaarsuitkering 
Een baan met veel vrijheid. Je werkt grotendeels vanuit het kantoor in Alblasserdam 
Een telefoon, laptop en auto van de zaak
Marktconforme pensioenregeling
 Ruim 6 weken per jaar vakantie (31,5 dagen) 

 

Over Florys Groep

Intro EU-Staffing is een bedrijfsonderdeel dat inmiddels 10 jaar bestaat. Het is ontstaan vanuit Intro Personeel, omdat er behoefte ontstond bij haar klanten om Europese bemiddeling op te starten. Er is weinig verloop, Lennart en Zsofia werken er samen al 13 jaar bij de organisatie. EU-Staffing staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van Intro Personeel en de Florys Groep. Samen alle andere collega’s bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden, waarbij we het belangrijk vinden om betekenis te geven aan de wereld om ons heen. In deze functie betekent dat dat we goed voor ons EU-personeel willen zorgen. We doen net een stapje extra als het om goede huisvesting en correcte beloning gaat. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze kandidaten graag met ons samenwerken. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 100 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures