Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Financieel & Fiscaal

 • Onderdeel

  Boekhouding

 • Dienstverband

  24 - 40 uur

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Plaats

  Hardinxveld-Giessendam

 • Gepubliceerd op

Ben jij werkzaam in de accountancy en wil je jouw ervaring en kennis graag inzetten bij een organisatie die verder kijkt dan euro’s, declarabele uren en targets? Wil jij een gezonde balans tussen werk en privé? Dan is deze functie bij Florys Financieel & Fiscaal echt iets voor jou. 

Wat ga je doen

Je wilt natuurlijk een beeld krijgen bij de inhoud van de job. Tijdens jouw werkweek ben je onder meer met de volgende zaken bezig: 

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages, jaarrekeningen en adviezen. De ene keer opereer je zelfstandig, de andere keer doe je dat samen met andere collega’s en/of externe experts. 
Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een deel van onze klanten. In je rol stel je je op als sparringpartner en adviseur. Vanuit jouw expertise denk je met de klant mee over de koers van de organisatie. 
Je begeleidt collega’s binnen het team en stimuleert hen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen. 
Je verricht commerciële activiteiten en gaat op zoek naar nieuwe kansen in de markt. 

 

Wie zoeken wij

Je hebt een HBO-/WO-opleiding in de richting finance & control of accountancy afgerond.
In de afgelopen 8-10 jaar heb je een flinke dosis vaktechnische kennis in de accountancy opgebouwd. Een jaarrekening kent voor jou geen geheimen. Vooral het verhaal achter de cijfers spreekt jou aan, zodat je de cijfers kan interpreteren en er voor jouw klant een toegankelijk verhaal van maakt.  
Je bent gedreven en je wilt het beste uit jezelf en anderen halen door zoveel mogelijk kennis, ervaring en vaardigheden te delen.  
Je bent een integere professional en klanten kunnen op jou bouwen. Je gaat samen op zoek naar het verhaal achter de cijfers om daarmee jouw klant verder te helpen.  
Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. 
Je hebt jezelf ontwikkeld tot een vakvolwassen gesprekspartner. Luisteren en inlevingsvermogen zijn daarvoor in onze visie essentiële gereedschappen. Je kunt goed ‘levellen’. 
Je bent een echte planner en hebt een flexibele instelling. 
Je hebt plezier in je werk en straalt dat ook uit. 
Je kan goed overweg met diverse soorten software en kan jezelf snel iets nieuws eigen maken. Bij voorkeur heb je ervaring met Exact online.  

 

Wat krijg jij er voor terug

Binnen onze organisatie willen wij onze mensen op een goede manier belonen voor het werk dat ze doen. Je ziet dat terug in onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat kan je van ons verwachten? 

Een goed salaris met laptop van de zaak
Een prestatie- en resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering
Marktconforme pensioenregeling
Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar 
Open bedrijfscultuur, flexibiliteit in werktijden en thuiswerken 
Ieder jaar ontzettend gave bedrijfsuitjes 
Ruime opleidingsmogelijkheden
Een gezonde balans tussen werk en privé
Een plek in een organisatie waar oog en ruimte is voor persoonlijke bezinning en ontwikkeling

 

Over Florys Groep

Florys Financieel & Fiscaal staat niet op zichzelf. Als relatiebeheerder werk je nauw samen met 20 naaste collega’s. Daar omheen bevindt zich een groep van ongeveer 100 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied binnen de Florys Groep – de naam van de overkoepelende groep – werken. Florys biedt diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Onze groep bestaat uit vijf labels: Florys Financieel & Fiscaal, Florys Arbeidsrecht, Florys HR-advies, Florys Proces & IT en Intro Personeel. Verder bieden wij onder de naam Flexpertise speciale kennis voor bedrijven in de flexbranche. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden, waarbij we het belangrijk vinden om betekenis te geven aan de wereld om ons heen. Ons doel: de ander tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures