Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Florys Financieel & Fiscaal

 • Onderdeel

  Boekhouding

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Plaats

  Hardinxveld-Giessendam

 • Gepubliceerd op

Ben jij werkzaam in de accountancy en wil je jouw ervaring en kennis graag inzetten bij een organisatie die verder kijkt dan euro’s, declarabele uren en targets? Wil jij een gezonde balans tussen werk en privé? Dan is deze functie bij Florys Financieel & Fiscaal echt iets voor jou. 

Je hebt het

Je hebt een HBO-/WO-opleiding in de richting accountancy afgerond.
Je bent een integere professional. Je staat voor je vak en bent in staat om de schoonheid daarvan zichtbaar te maken.
In de afgelopen 8-10 jaar heb je een flinke dosis vaktechnische kennis in de accountancy opgebouwd. Een jaarrekening kent voor jou geen geheimen. Je kunt deze niet alleen opstellen, maar weet deze ook feilloos te interpreteren en te vertalen naar een toegankelijk verhaal voor onze klant.
Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.
Je hebt jezelf ontwikkeld tot een vakvolwassen gesprekspartner. Luisteren en inlevingsvermogen zijn daarvoor in onze visie essentiële gereedschappen. Je kunt goed ‘levellen’.
Je bent een echte planner en hebt een flexibele instelling.
Je hebt plezier in je werk en straalt dat ook uit.  

 

Wat je gaat doen

Je wilt natuurlijk een beeld krijgen bij de inhoud van de job. Tijdens jouw werkweek ben je onder meer met de volgende zaken bezig:

Je stelt rapportages, jaarrekeningen en adviezen op. De ene keer opereer je zelfstandig, de andere keer doe je dat samen met andere collega’s en/of externe experts.
Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een deel van onze klanten. Die bevinden zich in het mkb en de charitatieve sector. In je rol stel je je op als sparringpartner en adviseur. Je gaat in gesprek over rapportages en denkt met de klant mee over de koers van de organisatie.
Je begeleidt collega’s binnen een jong team en stimuleert hen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

 

Je verdient het

Binnen onze organisatie willen wij onze mensen op een goede manier belonen voor het werk dat ze doen. Je ziet dat terug in onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat kan je van ons verwachten?

Een salaris tussen 3.500 en 5.000 euro bruto per maand
Een prestatie- en resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering
(Uitzicht op) een vaste aanstelling
Marktconforme pensioenregeling
Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar
Ieder jaar een bijzonder bedrijfsuitje
Ruime opleidingsmogelijkheden
Een gezonde balans tussen werk en privé
Een plek in een organisatie waar oog en ruimte is voor persoonlijke bezinning en ontwikkeling

 

Over Florys Groep

Florys Financieel & Fiscaal staat niet op zichzelf. Als relatiebeheerder werk je nauw samen met 20 naaste collega’s. Daar omheen bevindt zich een groep van ongeveer 70 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied binnen de Florys Groep – de naam van de overkoepelende groep – werken. Florys biedt diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Onze groep bestaat uit vijf labels: Florys Financieel & Fiscaal, Florys Arbeidsrecht, Florys HR-advies, Florys Proces & IT en Intro Personeel. Verder bieden wij onder de naam Flexpertise speciale kennis voor bedrijven in de flexbranche. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden, waarbij we het belangrijk vinden om betekenis te geven aan de wereld om ons heen. Ons doel: de ander tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures