Jarno Stuut: geen onbekende meer bij Intro

Een onbekende is Jarno Stuut eigenlijk niet meer voor Intro Personeel. Tijdens twee stages en vakantiewerk maakte hij al kennis met het recruiterswerk. En niet minder belangrijk: met collega’s. Per 1 september is hij officieel aan de slag gegaan als recruiter op de vestiging in Alblasserdam. “Ik voel mij thuis op de vestiging, maar ook in de organisatie.”

Aan zijn stages heeft Jarno warme herinneringen overgehouden. Zowel in 2015 als in 2016 liep hij stage op de vestiging in Alblasserdam. Dat deed hij voor de studie Junior Accountmanager die hij destijds aan het Hoornbeeck College in Rotterdam volgde. Hij heeft zelfs nog herinneringen aan het oude pand van Intro Personeel Alblasserdam. “Intro was toen nog veel kleiner dan het nu is. Ik werkte daar samen met Arthur, Corné en enkele anderen. Een mooie tijd was dat.”

Hoop geleerd

Aan zijn stageperiodes hield hij eveneens kennis van het recruitersvak over. “Tijdens mijn stages heb ik een hoop geleerd en veel gedaan. Ik heb gesearched, cv’s opgemaakt, ik ben met kandidaten in gesprek geweest en heb samen met collega’s bedrijven bezocht. Ik heb zelfs mensen geplaatst. Al wil ik er nadrukkelijk bij zeggen dat dit zonder de hulp van collega’s niet gelukt was.”

Ondanks zijn ervaringen, is hij nog niet uitgeleerd. “Ik kan nog een hoop leren van collega’s als Johan en Corné. Zij zijn voorbeelden voor mij. Ze zijn zó goed in hun vak en hebben veel ervaring. Zo’n goede recruiter wil ook graag worden. Ik vind het bovendien prettig dat ik op de vestiging Alblasserdam aan de slag ben gegaan. Ik kom zelf uit de Alblasserwaard en ken de regio en de mentaliteit van de mensen hier. Dat is erg prettig werken.” Ook het feit dat hij net een hbo-studie Commerciële Economie is begonnen, bewijst dat hij nog niet klaar is met leren. “Elke maandag is gereserveerd voor schoolactiviteiten, de andere vier dagen ben ik aan ’t werk.”

Mensen

Hoewel Jarno veel zin heeft in zijn nieuwe baan, was het in eerste instantie niet zijn droom om recruiter te worden. “Het was mijn droom om zowel inkoper als verkoper te zijn. Nu vind ik het ook mooi om recruiter te zijn. Het leuke is dat je met mensen te maken hebt en niet met producten. Ook is het boeiend om verschillende bedrijfsculturen te leren kennen. Ik heb een gevarieerde baan met veel uitdaging.”